Open Mic a Gödörben

Szeretettel vár a Gödör klub földszintje minden örömzenészt, feltörekvő amatőrt, kísérletezni vágyó profit.

Az Open Mic egy nagyon egyszerű műfaj: bejelentkezel és eljössz zenélni, vagy be sem jelentkezel, és jó eséllyel akkor is zenélsz.

Aki előre jelentkezik, az garantáltan kap 15 perc fellépési időt (illetve amiben megállapodik a szervezővel). Aki csak megjelenik – annak függvényében, hogy hány jelentkező van még az adott időtartamra – 1-2-3 dalt szintén eljátszhat. A lényeg, hogy nem kell hozzá bonyolult szervezés, menedzser vagy kontakt.

Általában minden előadó szívesen lép fel egy új helyszínen, új közönség előtt, vagy egy megszokott helyszínen új dalokat kipróbálva, vagy némi szünet után a rutin visszanyerésére: a motiváció változó, a mikrofon stabil.

Közönség vagy? Garantáltan változatos, izgalmas műsorban lesz részed, és talán még a haverodat is feltolhatod a színpadra, ha kedve van (és némi zenei tudása).

JELENTKEZÉS: openmicbudapest@gmail.com

Apróbetűs rész: A meghívás jellemzően ’egyszálgitáros’ előadóknak vagy kisebb akusztikus formációknak szól, az átszerelés ideje minimális. Az előválogatás, elutasítás illetve fellépési sorrend kialakításának jogát a szervező fenntartja. Mikrofont, vonalbemenetet és igény szerint egy akusztikus gitárt a szervező biztosít.